Föreningen Mellanmålet

Föreningen Mellanmålet är en ideell förening av och för personer med erfarenhet av psykisk ohälsa. Den drivs fristående från Mellanmålet Rehab AB. Här är en plats i vardgagen att komma till, träffa andra eller bara vara. Vår träfflokal och kafé finns på Strandbergsgatan 61 i Stadshagen. Vi har öppet måndag-torsdag kl. 9:30-16:30 (fredag stänger vi 16.00).

Vårt kafé serverar frukost, fika och lättare förtäring till överkomliga priser. Under jul, påsk och sommar anordnas kostnadsfria medlemsaktiviteter och utflykter med stöd av bland annat Fanny Hirsch stiftelse.

Aktuella föreningsaktiviteter

Biljard --> varje måndag 13.30-15.00

Vi möts på Mellanmålet och går tillsammans till Biljardpalatset vid Fridhemsplan (St Eriksgatan 52). Alla är välkomna oavsett förkunskaper. Denna aktivitet är kostnadsfri för våra medlemmar.

Bild- och formklubben --> varje onsdag 13.00-15.30

Vi skapar bilder eller objekt med olika material med fokus på kreativitet. Det finns ett tema som man kan inspireras av varje vecka. Denna aktivitet är kostnadsfri för våra medlemmar.

Alla kan bli medlemmar!

Du behöver inte ett biståndsbeslut för att bli medlem. Alla kan blir medlemmar genom att betala 100 kr i Mellanmålets kafé eller till PG 40 72 35–1 (ange ditt namn i meddelandefältet). Du stödjer vår ideella verksamhet och får följande medlemsförmåner:

• Du deltar kostnadsfritt i de medlemsaktiviteter som anordnas
  • Du har fri tillgång till föreningens datorer, wifi, skrivare och internet

Anhöriga och vänner är också välkomna att stödja oss genom medlemskap.

MELLANMÅLETS ÖPPETTIDER

Måndag–torsdag 9:30–16:30