Medlemsföreningen

 

Medlemsföreningen Mellanmålet

 

Medlemsföreningen Mellanmmålet är en ideell förening av och för personer med erfarenhet av psykisk ohälsa. Den drivs fristående från Mellanmålet Rehabs sysselsättningsverksamhet. Här är en plats i vardgagen att komma till, träffa andra eller bara vara. Föreningens täfflokal och kafé i Stadshagen är öppet måndag-torsdag kl. 9.30-16.30 (fredag 16.00). Adress: Nordenflychtsvägen 66

 

Vårt kafé serverar frukost, fika och lättare förtäring till överkomliga priser. Under jul, påsk och sommar anordnas kostnadsfria medlemsaktiviteter och utflykter med stöd av bland annat Fanny Hirsch stiftelse.

 

Akutella medlemsaktiviteter våren 2017

Biljard -- varje måndag 13.45-15.00

Vi möts på MellanMålet och går tillsammans till Biljardpalatset vid Fridhemsplan (St Eriksgatan 52). Alla är välkomna oavsett förkunskaper. Denna aktivitet är kostnadsfri för våra medlemmar.

 

Bild- och formklubben -- varje onsdag 13.00-15.30

Vi skapar bilder eller objekt med olika material med fokus på kreativitet. Det finns ett tema som man kan inspireras av varje vecka. Denna aktivitet är kostnadsfri för våra medlemmar.

 

 

Alla kan bli medlemmar!

 

Du behöver inte ett biståndsbeslut för att bli medlem. Alla kan blir medlemmar genom att betala 100 kr i Mellanmålets kafé eller till PG 40 72 35–1 (ange ditt namn i meddelandefältet). Du stödjer vår ideella verksamhet och får följande medlemsförmåner:

 

  • Du deltar kostnadsfritt i de medlemsaktiviteter som anordnas
  • Du har fri tillgång till föreningens datorer, wifi, skrivare och internet

 

Anhöriga och vänner är också välkomna att stödja oss genom medlemskap.

VÅRA ÖPPETTIDER

Mån-torsdag 9:30-16:30

Fredag 9:30-16:00

Mellanmålet Rehab AB och MedlemsföreningenMellanmålet

info@mellanmalet.se

Tel. 08-612 37 91